Club Brugge en Anderlecht gaan de strijd met elkaar aan voor beloftevolle Belg
Redactie
| 5 reacties

Club Brugge en Anderlecht gaan de strijd met elkaar aan voor Pieter Caubergh

Club Brugge en Anderlecht gaan de strijd met elkaar aan voor beloftevolle Belg
Foto: © Photonews

Het seizoen loopt op zijn laatste benen en heel wat clubs maken dan ook al werk van de volgende voetbaljaargang. Zo maken Club Brugge en RSC Anderlecht bijvoorbeeld allebei jacht op één en dezelfde speler.

Het gaat om Pieter Caubergh, de amper 17-jarige doelman van Patro Eisden. De beloftevolle keeper stond tijdens de laatste drie competitiewedstrijden in tweede klasse onder de lat bij Patro Eisden en maakte een meer dan goede indruk.

Zelf twijfelt Caubergh wel nog over de stap hogerop. “Natuurlijk is het fijn te horen dat er grote clubs komen aankloppen. We bekijken of het interessant is om de stap nu al te zetten of hier bij Patro eerst nog wat wedstrijdervaring op te doen”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Uitleenbeurt aan Patro?

"Spelen in de hoogste amateurklasse lijkt op dat vlak nog altijd interessanter dan bij de U19 van een grote club te spelen. Ideaal zou zijn dat die eersteklasser me eerst nog zou uitlenen aan bijvoorbeeld Patro. Uiteindelijk zullen mijn ouders mee beslissen. Ik zit in het vijfde middelbaar en heb nog minstens één jaar school voor de boeg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

 Promotion Play-offs - Finale (H) Betfirst
Beerschot Beerschot 1-0 OH Leuven OH Leuven

Nieuwste reacties