Dossevi neemt duidelijk standpunt in over toekomst én prikt naar Standard

Jordan Horwood
Jordan Horwood vanuit l'Académie RLD
| 8 reacties
Dossevi neemt duidelijk standpunt in over toekomst én prikt naar Standard
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Matthieu Dossevi is dé groeibriljant op Sclessin. De Rouches haalden de Togolese international definitief binnen bij Olympiakos, maar er liggen nu al kapers op de kust om hem deze zomer opnieuw te komen wegplukken uit Luik.

Dossevi zelf wil nochtans erg graag blijven: "Mijn wil is om hier te blijven en deel uit te maken van het project Standard volgend seizoen. maar er zijn geen zekerheden in het voetbal. Er zijn ploegen die interesse tonen."

Uit verschillende competities zelf: "Een transfermarkt komt vooral op het einde pas echt op gang. Op dit moment is het echt nog te vroeg om iets te kunen zeggen. Maar als er een topvoorstel komt, dan zal ik er naar luisteren."

Vooral Sevilla komt vaak ter sprake: "Hun bestuur heeft met mijn makelaar gepraat, dat klopt. Maar daar blijft het ook bij. Als er iets meer van komt, dan zullen jullie snel op de hoogte zijn."

Ook Yannick Ferrera snapt dat hij Dossevi liefst toch wil houden: "Hij is onze beste speler, dus ik wil zeker niet dat hij vertrekt. Maar als er een waanzinnig bod binnenkomt, dan kunnen we niets doen."

Bij Standard prikten ze er een zinnetje uit op hun officieel twitteraccount: "Dossevi wil blijven." Maar daar wilde de speler zelf toch ook weer dolgraag op reageren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties