Transfergeruchten 10/05: John Terry (35) denkt nog niet aan uitbollen, Matic richting de uitgang op Stamford Bridge
Redactie
| 13 reacties

Alle transfergeruchten op een rijtje

Transfergeruchten 10/05: John Terry (35) denkt nog niet aan uitbollen, Matic richting de uitgang op Stamford Bridge
Foto: © Photonews

Het seizoen loopt op de laatste benen. Dat wil zeggen dat de clubs volop aan het werken zijn aan hun team voor het nieuwe seizoen. En daarom bundelen wij opnieuw alle transfergeruchten in een handig artikel.

  • Nemanja Matic zou Chelsea willen verlaten. De Serviër wil echter wel in de Premier League blijven en Manchester United zou de beste papieren hebben. Zo zou Matic volgend seizoen misschien opnieuw samenwerken met José Mourinho.
  • John Terry wil nog steeds door op het hoogste niveau. De 35-jarige verdediger aast op een nieuw contract bij Chelsea.
  • Sofiane Hanni staat opnieuw een stapje dichter bij RSC Anderlecht. KV Mechelen onderhandelt met paars-wit, de middenvelder voert de druk op door te stellen dat hij snel een doorbraak wil zien.
  • West Ham United heeft een officieel bod uitgebracht op Michy Batshuayi. De kans is echter klein dat Olympique Marseille overstag zal gaan voor het bedrag. Dat kan je HIER nalezen.
  • KV Mechelen is op zoek naar een vervanger voor Jean-François Gillet. RSC Anderlecht bood Thomas Kaminski aan, terwijl ook William Dutoit genoemd wordt als target.
  • Juventus wil in het tussenseizoen alle pijlen richten op Alexis Sanchez. De middenvelder draagt momenteel het shirt van Arsenal, maar hij staat open voor een nieuw avontuur.
  • Matias Suarez zal na het seizoen niet terugkeren naar Belgrano. Nochtans trekt zijn voormalige werkgever heel hard aan zijn mouw. Het staat wel zo goed als vast dat de Argentijn RSC Anderlecht zal verlaten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties