Transfergeruchten 14/05: Pogba dan toch niet weg, Martial mogelijke vervanger Zlatan

Redactie
| 0 reacties
Transfergeruchten 14/05: Pogba dan toch niet weg, Martial mogelijke vervanger Zlatan
Foto: © Photonews

Het seizoen loopt op de laatste benen. Dat wil zeggen dat de clubs volop aan het werken zijn aan hun team voor het nieuwe seizoen. En daarom bundelen wij opnieuw alle transfergeruchten in een handig artikel.

  • Paul Pogba zou volgens The Sun een terugkeer naar Manchester United of een overstap naar Manchester City afwijzen om voor Juventus de blijven spelen. De Fransman is tevreden bij de oude dame.
  • Granit Xhaka wil dat zijn transfer naar Arsenal zo snel mogelijk wordt afgehandeld. De Mönchengladbach-speler zou volgens The Daily Star al zekerheid willen voor het begin van het EK in Frankrijk. Prijskaart: 43 miljoen euro.
  • Alvaro Morata staat in de belangstelling van enkele grote Premier League-ploegen. Zo zouden Manchester United, Arsenal en Chelsea al zijn komen aankloppen voor de 23-jarige spits. De Spanjaard verkiest volgens Metro een overstap naar Manchester United, vooral als José Mourinho aan het roer komt te staan. Prijskaart: 50 miljoen euro.
  • Anthony Martial zou op zijn beurt misschien op vertrekken staan bij The Red Devils. De 20-jarige aanvaller werd in de zomer voor een recordbedrag overgenomen van AS Monaco. Paris Saint-Germain zou nu geïnteresseerd zijn om de Fransman in te lijven. De Parijzenaren willen het vertek van icoon Zlatan Ibrahimovic op deze manier opvangen.
  • Ajax maakte donderdag bekend dat Frank de Boer niet doorgaat als trainer in Amsterdam. Na vijfenhalf jaar besloot hij zelf dat het beter was voor hem en de club om uit elkaar te gaan en nog diezelfde dag deelde Everton mee dat men Roberto Martínez had weggestuurd. De Daily Mail schrijft nu dat De Boers zaakwaarnemer Guido Albers een dag later al met Everton sprak over de toekomst.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties