Sandy Walsh wil schitteren tegen voormalig klasgenoot en Rode Duivel Lukaku: "Ik ga me extra bewijzen"

Sean Raab vanuit Genk
| 2 reacties
Sandy Walsh wil schitteren tegen voormalig klasgenoot en Rode Duivel Lukaku: "Ik ga me extra bewijzen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sandy Walsh krijgt tegen KV Oostende weer zijn kans op de rechtsachter nadat Timothy Castagne eerder deze week geblesseerd uitviel. Op zijn flank staat hij tegenover een oude klasgenoot en kersvers geselecteerde Rode Duivel Jordan Lukaku. "Dat wordt een leuk weerzien!"

Begin maart liep Sandy Walsh tijdens de topper tegen Standard tegen een rood karton aan. "Die schorsing viel op een heel verkeerd moment", onthult de jonge verdediger. "Toen ik terug uit schorsing kwam, was Timothy Castagne weer fit en was ik mijn plaats op de rechtsachter kwijt. Maar ik heb op de trainingen sindsdien een tandje bijgestoken. Nu krijg ik weer een kans en ik ga mezelf bewijzen."

Speelkansen

Walsh was bij de Genkse jeugd altijd een centrale verdediger, maar heeft in de a-kern zich vooral bewezen op de rechtsachter. Een voorkeur heeft hij niet. "Het maakt niet uit welke positie, zolang ik op het veld sta ben ik blij", zegt de Nederlander.

Klasgenoten

Tegen Oostende staat Walsh op dezelfde flank als kersvers geselecteerde Rode Duivel Jordan Lukaku. "Ik heb hem vandaag nog gefeliciteerd via Whatsapp", bekent Walsh met een glimlach. De twee verdedigers kennen elkaar van hun periode samen bij Anderlecht. "We gingen ook naar dezelfde school en waren goed bevriend met elkaar. We blijven nu nog steeds met elkaar in contact."

Zolang ik op het veld sta ben ik blij

-Sandy Walsh

De selectie van Jordan is welverdiend volgens Walsh. "Hij is terecht geselecteerd, daar is geen twijfel over mogelijk." De Nederlander heeft alvast een extra reden om zich te bewijzen tegen Oostende. "Het wordt leuk weerzien. Ik ga mezelf extra bewijzen tegen hem", lacht de sympathieke verdediger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties