Sprokkels 19/05: Bondscoach Noord-Korea kon naar België, KV Mechelen met nieuwe sportief directeur

Redactie
| 2 reacties
Sprokkels 19/05: Bondscoach Noord-Korea kon naar België, KV Mechelen met nieuwe sportief directeur
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met de play-offs komt het slot van het seizoen in zicht, maar onze redactie krijgt dagelijks ook een karrenvracht aan nieuwtjes en leuke weetjes binnen. We gieten het zoals dagelijks in een handig overzicht.

  • Noord-Korea heeft een nieuwe bondscoach, de Noorse trainer J­­ørn Andersen gaat aan de slag met de Aziatische selectie om naar eigen zeggen bruggen te bouwen. Er was ook interesse vanuit onder meer België.
  • Na Saúl heeft nu ook Tiago Mendes zijn contract verlengd bij Atlético Madrid, tot medio 2017 in Madrid. De Portugese middenvelder brak zijn scheenbeen maar maakte tegen Celta de Vigo, 0-2 winst, zijn rentree.
  • Rik Van De Velde wordt de nieuwe sportief directeur bij KV Mechelen aldus Het Nieuwsblad. De oud-trainer keert terug naar Mechelen om er met Fi Vanhoof sportief te gaan besturen. Van De Velde was samen met Tom Soetaers en Jonas Ivens kanshebber voor de positie.
  • Bij Manchester City moet ploeggenoot van Kompany en De Bruyne, Martin Demichelis, een boete van 32 000 euro betalen wegens het gokken op wedstrijden. Voetballers in de Premier League zijn verboden om geld in te zetten op wedstrijden maar de Argentijn deed dat vorige winter toch.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties