Dit is ons team van de speeldag!

Redactie
| 10 reacties
Dit is ons team van de speeldag!

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De voorlaatste speeldag van het seizoen ligt ook alweer achter ons. Kampioen Club Brugge haalde het met een - sterke - B-ploeg van Zulte Waregem, Gent won en Anderlecht ging zwaar onderuit tegen Genk. Dat maakt dat wij tot de volgende elf namen kwamen voor ons Team van de Speeldag.

In doel opteren we voor Matz Sels. Het sluitstuk van AA Gent staat al een heel seizoen sterk te keepen en hield ook tegen Oostende zijn netten proper. Voor zich krijgt Sels het gezelschap van Davy De fauw - hij mocht nog eens meespelen bij Club - , Sebastien Dewaest en Abdou Diallo. Alle drie verdedigden zij secuur.

Op het middenveld opteren we voor een driehoek Meite-Ndidi-Buffel. Twee jongens die erg sterk acteerden, in steun van een ervaren rot, die ook op zijn 35e beslissend blijft voor Genk. Rechts gaan we voor Coopman, die bewees dat Michel Preud'homme op hem kan rekenen. De jongeling heeft goeie voetjes, zoveel is duidelijk.

De klasse van Vossen en Suarez

Op de linkerflank toonde Leon Bailey zich de beste. De sneltrein van KRC Genk was een gesel voor de Anderlecht-defensie en tekende voor een heerlijke goal. En in het centrum? Daar staan Jelle Vossen - wat scoort die toch makkelijk - en Matias Suarez. De Argentijn speelde een prima match en was net als Vossen goed voor één goal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties