Refaelov twijfelt over zijn toekomst bij Club Brugge: "Ik heb nog één jaar contract en er is interesse"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 38 reacties
Refaelov twijfelt over zijn toekomst bij Club Brugge: "Ik heb nog één jaar contract en er is interesse"
Foto: © Photonews

Akkoord, bij Club Brugge is niemand méér een Club-man dan Timmy Simons. Maar ondanks het feit dat hij een buitenlander is, is Lior Refaelov een blauw-zwart-man in hart en nieren geworden. Een vertrek uit Brugge behoort nog tot de mogelijkheden, maar…

Refaelov zou er blijkbaar geen probleem mee hebben, als hij nog enkele jaren bij Club Brugge blijft spelen. “Ik heb nog één jaar contract, we gaan gauw samenzitten en een beslissing nemen", klinkt het in ?Fan.

"Er is interesse, ja"

"Er is interesse, ja. En ik ben vorige maand dertig geworden, een leeftijd om beslissingen te nemen", twijfelt de Israëliër toch nog over zijn toekomst.

Maar Rafa is een realistisch man. “Een topteam in het buitenland zit er niet meer in. Maar ik kan misschien nog wel een financiële slag slaan.... Ik heb wel een gezinnetje met twee kleine kinderen. En we zijn gelukkig in Brugge, dat speelt ook. Als single was het makkelijker.” (lacht)

Meer dan gewone relatie met Mannaert en Verhaeghe

“We gaan alles op een rij zetten en niet te snel beslissen. Mijn relatie met Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe is meer dan een tussen een voetballer en een clubbestuurder. Sedert januari 2011 legden we samen een lange weg af. Er is heel veel vertrouwen tussen ons.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties