Reactie Hasi spreekt uitgebreid over zijn toekomst: "Beslissing in het belang van de club"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 22 reacties
Hasi spreekt uitgebreid over zijn toekomst: "Beslissing in het belang van de club"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Naar alle waarschijnlijkheid heeft Besnik Hasi zijn laatste wedstrijd in de dug out van Anderlecht gezeten. Na de wedstrijd gaf hij wat meer uitleg over zijn toekomst, zonder de sluier helemaal op te lichten.

Een tipje dus. "We gaan de volgende dagen bespreken met het bestuur wat er gaat gebeuren en dan zullen we dat communiceren", aldus Hasi, die diep van binnen ook moet weten dat het verhaal is afgelopen. "De voorzitter heeft me op een bepaald moment gezegd: 'Jij blijft hier je hele leven als assistent'. Maar dat wou ik niet, dat ging ook niet gebeuren. Maar als je dan T1 wordt, weet je dat het snel gedaan kan zijn."

Alles wat ik doe of deed, was in het belang van de club

Hasi gaat er heel sereen mee om. "Kijk, ik ben veertien jaar bij deze club en ik hou van Anderlecht. Alles wat ik doe of deed, is en was in het belang van deze club. En dat zal de beslissing die we moeten nemen ook zijn. Het zal zijn voor het goed van de club."

Aan Hasi was de druk van de voorbije maanden amper aan te zien, maar binnenin zal het wel gestormd hebben. "Of dit een speciale match was? Ik heb in veertien jaar heel veel speciale matchen meegemaakt. Deze club heeft voor altijd een plek in mijn hart", zei Hasi als besluit. Iets dat toch sterk op een afscheid leek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties