Waasland-Beveren beloont jonge sterkhouder met contractverlenging

Caroline Tonnelier
| 2 reacties
Waasland-Beveren beloont jonge sterkhouder met contractverlenging
Foto: © Photonews

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren is druk bezig met de toekomst. De club stelde al een aantal mooie transfers voor, en legde nu een van zijn sterkhouders langer vast.

De 22-jarige Floriano Vanzo speelt sinds de winter van 2015 bij Waasland-Beveren en heeft intussen al 41 duels op de teller staan. Daarin scoorde hij twee doelpunten (telkens tegen Anderlecht) en was hij ook goed voor drie assists.

Bij Waasland-Beveren zijn ze erg tevreden over de Italo-Belg. Vooral zijn polyvalentie en mentaliteit worden erg geapprecieerd. "In moeilijke momenten gaat hij voorop in de strijd", klinkt het.

Contractverlenging tot 2019

Om zijn harde werk te belonen en omdat de Waaslanders van mening zijn dat hij zich nog verder kan ontwikkelen bij de club kreeg Vanzo een contractverlenging. Hij zette zijn krabbel onder een nieuwe overeenkomst tot 2019, en daar zijn beide partijen erg tevreden mee.

"De club geeft me veel vertrouwen en dat doet me goed. Ik hoop dat we als ploeg komend seizoen nog beter kunnen doen dan het voorbije jaar. Mijn persoonlijke hoogtepunt van vorig seizoen? De overwinning tegen Anderlecht!”, aldus Vanzo op de clubwebsite.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties