Speelt Kabasele volgend seizoen nog in Genk?

Robby Morren
Robby Morren
| 8 reacties
Speelt Kabasele volgend seizoen nog in Genk?
Foto: © photonews

Christian Kabasele heeft er een beresterk seizoen opzitten. De centrale verdediger won de Gouden Schoen in Genk en mag naar het EK. Ondertussen blijft het afwachten waar hij het komende seizoen zal voetballen.

Kabasele miste geen enkele minuut in de competitie. De voorbije 2 seizoenen groeide hij in de Cristal Arena uit tot een echte sterkhouder. Hij is nooit geblesseerd en pakt voor een verdediger heel weinig kaarten. Dat is ook andere clubs niet ontgaan.

In Genk wil men de groep graag samenhouden, maar technisch directeur De Condé liet al verstaan dat als er één speler mag vertrekken bij een goed bod, dat Kabasele is. Hierin speelt zijn leeftijd mee. Hij is ondertussen 25 en dan is de tijd rijp voor een stap hogerop.

Ik speelde mijn laatste match voor Genk... dit seizoen

Nu hij opgeroepen werd voor de nationale ploeg, zal zijn waarde nog stijgen en krijgt hij mogelijk een groot Europees toneel om zich nog meer in de kijker te voetballen.

Zelf blijft Kabasele vooralsnog op de vlakte. "Of ik zondag mijn laatste wedstrijd voor Genk speelde? Dit seizoen toch", lacht hij. "Ik weet echt niet wat er zal gebeuren. Op dit moment zijn er nog te veel elementen die onduidelijk zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties