Hasi koos net als Jacobs meteen voor nieuw avontuur na vertrek bij Anderlecht: "Hij kreeg het beste gevoel bij Legia Warschau"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 19 reacties
Hasi koos net als Jacobs meteen voor nieuw avontuur na vertrek bij Anderlecht: "Hij kreeg het beste gevoel bij Legia Warschau"
Foto: © photonews

Besnik Hasi (44) heeft niet lang moeten wachten op een nieuwe uitdaging. De Kosovaarse oefenmeester die vorige week zijn ontslag kreeg bij Anderlecht, tekende voor twee seizoenen bij het Poolse Legia Warschau. Een juiste zet meent Ariël Jacobs.

Voor Hasi T1 werd bij bij Anderlecht, werkte hij tussen 2008 en 2012 als assistent-coach samen met Ariël Jacobs. "Donderdag belde Besnik me dat hij in Warschau was geweest", vertelt Jacobs in gesprek met Voetbalkrant.com. "Ondanks enkele aanbiedingen uit Turkije, kreeg hij het beste gevoel bij Legia."

Besnik is jong en dynamisch, ik voelde dat hij een nieuwe uitdaging kon gebruiken

Ariël Jacobs

Jacobs en Hasi hoorden elkaar de jongste maanden geregeld. "Dat was dan voornamelijk om hem een duwtje in de rug te geven. Omdat je natuurlijk zelf weet hoe moeilijk werken het bij Anderlecht is. En over de verhuis naar het buitenland. Dat wordt ook voor zijn familie een grote stap."

Net als de 62-jarige Diegemnaar die snel de oversteek naar het Deense FC Kopenhagen maakte, stapt ook Hasi meteen in een nieuw avontuur. "Besnik is jong en dynamisch. Ik voelde dat hij een nieuwe uitdaging kon gebruiken. Legia beantwoordde op verschillende punten, het sportieve aspect, de accommodatie, zijn band met Michal Zewlakow, aan dat verlangen", besluit Jacobs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties