"Het gaat van kwaad naar erger bij de Belgen", maar daar heeft Nederlandse journalist na gesprek met Wilmots wat op gevonden

Redactie
| 10 reacties
"Het gaat van kwaad naar erger bij de Belgen", maar daar heeft Nederlandse journalist na gesprek met Wilmots wat op gevonden
Foto: © photonews

Na de 2-0-nederlaag tegen Italië streek de Nederlandse pers opnieuw neer op het oefenkamp van de Rode Duivels in Le Hallain. Maar op de druk bijgewoonde persbabbel van Marc Wilmots kregen onze noorderburen nauwelijks de kans om een vraag op de bondscoach af te vuren.

Toen NOS-reporter Bert Maalderink zijn hand opstak, werd hem benadrukt dat hij slechts één vraag mocht stellen. Wilmots antwoordde met "Ik heb vrij veel geslapen" op de vraag of hij veel had geslapen, waarna woordvoerder Pierre Cornez alweer overging naar de Franse TV.

"Het gaat van kwaad naar erger bij de Belgen", verwerkte Maalderink het moment in zijn dagelijkse rubriek Bert bij de Belgen. Een kort informeel gesprek met Wilmots wierp wel zijn vruchten af.

"Wij boeken winst, nu de Duivels nog"

"Vanaf morgen (vandaag, red.) krijgen we drie vragen waarop hij rustig en uitgebreid antwoordt. Gelukkig maar. Wij boeken winst, nu de Duivels nog."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties