Hamrén wijzigt het Zweedse elftal voor de wedstrijd morgen tegen Italië
Olaf Rövmannen vanuit Falsterbo
| 0 reacties

Oscar Lewicki vliegt uit de Zweedse 11

Hamrén wijzigt het Zweedse elftal voor de wedstrijd morgen tegen Italië
Foto: © Photonews

De slappe prestatie van de Zweden tegen Ierland blijft niet zonder gevolgen voor de spelers. Bondscoach Eric Hamrén zal al zeker één wijziging doen in zijn starting eleven voor de confrontatie met Italië.

Lewicki gaat eruit

Middenvelder Oscar Lewicki moet plaats ruimen voor Albin Ekdal. Dat zou vooral te wijten zijn aan het duidelijke gebrek aan creativiteit bij Lewicki tijdens de wedstrijd tegen Ierland, aldus Sportbladet. Daar komt bij dat Ekdal jarenlang in Italië gespeeld heeft (bij Juventus, Siena, Bologna en Cagliari) en zo een aantal tegenstanders goed kent.

De vraag blijft echter of Ekdal al 90 minuten zal aankunnen. Hij is immers nog maar pas hersteld van een ongeluk in een nachtclub waarbij hij een diepe snee in de rug opliep en veel bloed verloor. Ekdal zelf gelooft alvast van wel : ”Ik voel me klaar, zowel lichamelijk als mentaal, en ik zal alles geven.”

Ook vraagtekens bij Berg en Larsson

Naast Lewicki zijn er nog twee andere spelers die in vraag gesteld worden. Eric Hamrén zou volgens Sportbladet niet helemaal overtuigd zijn dat aanvaller Marcus Berg (Panathinaikos) en middenvelder Sebastian Larsson (Sunderland) in de basis moeten starten. Zij liggen in de weegschaal met respectievelijk John Guidetti (Celta de Vigo) en Jimmy Durmaz (Olympiakos Piraeus).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties