Weiler zet er serieuze aanhalingstekens bij: "Praet is "geblesseerd""

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 28 reacties
Weiler zet er serieuze aanhalingstekens bij: "Praet is "geblesseerd""
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was toch even verschieten toen René Weiler gisterenavond alweer de blessure van Dennis Praet in twijfel trok. Vrijdagmiddag klonk zijn betoog immers helemaal anders.

Vrijdag trainde Praet nog voluit met de A-kern mee en Weiler sprak zelfs dat hij misschien wel blijft. Twee dagen later klonk het betoog helemaal anders en dat lag vooral aan Praet zelf. "Zaterdag is hij me komen zeggen dat hij nog steeds pijn in de lies voelde", aldus Weiler. "Hij is dus licht geblesseerd of "licht geblesseerd"."

Waar zou Weiler met al de gedane transfers Praet nog moeten zetten?

Aan duidelijkheid liet het niets te wensen over, want Weiler zette letterlijk de aanhaalingstekens erbij. Dat Praet niet wou/kon spelen zondag heeft waarschijnlijk de laatste brug bij Weiler opgeblazen. De rechtlijnige coach wou hem terug in de A-kern opnemen, maar de kans bestaat dat hij straks apart wordt gezet.

Weiler wil immers enkel fitte spelers die met hun hoofd volledig bij Anderlecht zitten. Gisteren vroegen we ons trouwens ook af waar Weiler Praet nog zou kunnen zetten indien hij blijft. Met al de transfers die gedaan zijn, lijkt er voor de voormalige Gouden Schoen zelfs geen plaats meer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties