"Ik ben weggegaan om sterker naar Anderlecht terug te keren"

Redactie
| 1 reacties
"Ik ben weggegaan om sterker naar Anderlecht terug te keren"
Foto: © photonews

Aaron Leya Iseka krijgt bij de Franse topclub Olympique Marseille zijn kansen. Anderlecht leende hem voor een seizoentje uit, maar de broer van Michy Batshuayi ziet het wel zitten.

Het was eerder een verrassing dat Leya Iseka bij Marseille aan de slag ging, maar het was Gunter Jacob, die onlangs de nieuwe sportieve directeur werd van l'OM, die hem in beeld bracht. Vorig seizoen maakte zijn broer nog furore bij de club, nu wil hij dat doen.

"Michy vertelde me vorig jaar veel over hoe het er bij Marseille aan toeging, en dat sprak me aan. Voor ik het wist was er contact tussen onze clubs. Na de slechte prestaties van vorig jaar is iedereen in de club gebrand op revanche. Ik zie het als mijn plicht om Marseille mee te helpen herlanceren", vertelt de aanvaller in HLN.

En hij heeft er al vrienden gemaakt. "Met Gomis heb ik de voorbije weken een goede band kunnen opbouwen. Het is nu aan mij om mijn plaatsje te vinden naast hem en zoveel mogelijk speelkansen af te dwingen. Ik ben weggegaan bij Anderlecht om volgend seizoen sterker terug te komen", klinkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties