Genk wil zijn tieners absoluut niet verliezen: "En zelfs als ze vertrekken is het enkel onder deze voorwaarde"

Redactie
| 2 reacties
Genk wil zijn tieners absoluut niet verliezen: "En zelfs als ze vertrekken is het enkel onder deze voorwaarde"
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk heeft enkele jongens rondlopen die de buitenlandse clubs doen watertanden. Wilfred Ndidi en Leon Bailey zijn er daar twee van, maar Genk zou ze niet graag kwijtspelen.

Het was vooral Hamburg dat interesse had voor Ndidi en ook Bailey zou in de Bundesliga verschillende opties hebben. Maar bij Genk zijn ze er vrij zeker van dat ze beide spelers kunnen houden. Genk wil dit seizoen een gooi doen naar de opperste gaai en een verlies van één van beide zou hun kansen serieus fnuiken.

Zelfs al zou het tot een transfer komen, dan is die voor ons enkel bespreekbaar op voorwaarde dat ze het huidige seizoen bij ons uitdoen

"Het is zo dat er wel interesse is voor beide spelers, maar concreet is dat voorlopig niet. Het is vrij windstil rond beide spelers en het zal ook niet makkelijk worden voor buitenlandse clubs om hen bij ons weg te halen. Zelfs al zou het tot een transfer komen, dan is die voor ons enkel bespreekbaar op voorwaarde dat ze het huidige seizoen bij ons uitdoen", vertelde Dimitri De Condé aan HLN.

Ndidi maakte vorig seizoen furore als verdedigende middenvelder en van Bailey denken ze bij Genk dat hij de Europese top kan halen. Beide spelers zullen dan ook niet goedkoop verkocht worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties