Dan toch geen toptransfer voor Axel Witsel? 'Rode Duivel keert zijn kar volledig'

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 21 reacties
Dan toch geen toptransfer voor Axel Witsel? 'Rode Duivel keert zijn kar volledig'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er was geen twijfel mogelijk dat Axel Witsel het komende seizoen nog bij Zenit Sint-Petersburg zou voetballen. Maar de Rode Duivel lijkt dan toch zijn kar gekeerd te hebben. Dat heeft hij verteld aan Rsport.

"Ik heb overal nieuws gelezen over een mogelijke transfer, maar ik denk dat ik best nog een jaar blijf", verrast Axel Witsel. De Rode Duivel wordt aan de hele Italiaanse top en enkele Engelse ploegen gelinkt. Witsel leek vooral op weg naar Juventus om er Paul Pogba op te volgen.

Focus op Zenit

"Daarna zien we wel weer verder. Op dit moment focus ik me voor de volle honderd procent op trainingen en wedstrijden van Zenit. Ik weet niet of ik mijn contract zal verlengen, want ik richt me enkel en alleen op dit seizoen", aldus de middenvelder, die geen voorkeur heeft voor een topcompetitie.

Ik denk dat ik best nog een jaar bij Zenit blijf

"Het maakt niet uit of ik in de top van Engeland of Italië speel, het is allebei de elite. Ik heb eigenlijk geen problemen met de koude in Rusland. In België is het in de winter ook koud. Bovendien is Sint-Petersburg een van de mooiste steden ter wereld", besluit Witsel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties