Weiler misschien tegen beter weten in: "Defour? Soms moet je een contract ook respecteren"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Neerpede
| 7 reacties
Weiler misschien tegen beter weten in: "Defour? Soms moet je een contract ook respecteren"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het ziet er naar uit dat Steven Defour nog gaat vertrekken bij Anderlecht. Tot grote frustratie van René Weiler trouwens, die zijn middenveld net op het juiste spoor had gekregen. De Zwitser hoopt dat de transfer toch nog in het water zal vallen.

Ze zitten in dubio bij Anderlecht. Langs de ene kant willen ze Defour graag houden, langs de andere kant zijn er afspraken gemaakt dat hij mag vertrekken voor een bedrag van 7 miljoen. En Defour zelf heeft zijn zinnen op een transfer gezet die hem binnen brengt voor de rest van zijn leven. René Weiler is - misschien tegen beter weten in - nog steeds hoopvol.

"Ik heb de indruk dat hij nog met zijn hoofd hier zit", zei Weiler.

"Op dit moment is hij nog superprofessioneel", aldus Weiler. "Ik ben ook heel blij met wat hij al toonde. Ik heb de indruk dat hij nog met zijn hoofd hier zit. Op de rest kan ik moeilijk antwoorden. Ik hoop dat hij vrijdag opnieuw een goeie match speelt. Ik denk dat hij gaat blijven. Hij heeft hier nog een contract en dat moet je ook respecteren."

Weiler weet dat hij echter weinig te zeggen heeft in de zaak. Hij gaf zijn mening aan Defour. "Maar het is niet aan mij, de manager en de speler hebben gepraat. Ik blijf er echter bij dat je soms een contract moet respecteren. Het kan nog alle kanten op. Het zijn discussies die in alle clubs gebeuren, maar ik hoef het daarom niet leuk te vinden. Een trainer houdt er niet van. Ik hoop dat het straks gedaan is."

Steven is nog superprofessioneel, ik hoop dat hij blijft

De trainer kijkt dan ook uit naar de 1ste september. "Dan zijn alle discussies gesloten. Ik wil de beste spelers graag hier houden. Als er nog spelers vertrekken, zullen we daarna kijken wat we zullen doen", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties