'Zulte Waregem gaat bij Juventus shoppen'

Redactie
| 0 reacties
'Zulte Waregem gaat bij Juventus shoppen'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem staat op kop in de Jupiler Pro League met 9 op 9, maar het blijft azen op een extra verdediger om de spoeling minder dun te maken. Diverse spelers passeerden al de geruchtenmolen, maar het ziet er nu naar uit dat de oplossing uit Turijn zal komen.

Kenneth Otigba van Heerenveen? Die trok op uitleenbasis naar Turkije. Brandon Mechele van Club Brugge? Die moet (voorlopig) bij blauw-zwart blijven. Michael Heylen van Anderlecht? Op het eerste zicht geen echte optie meer.

De interesse van Francky Dury in een extra centrale verdediger is niet nieuw. Volgens Het Laatste Nieuws gaat de oplossing nu echter uit Italië komen. Daar heeft Essevee goede contacten met Juventus, want eerder kwamen al Troisi en Thiam op huurbasis naar de Gaverbeek.

De volgende speler van De Oude Dame die we aan de Gaverbeek gaan zien zou wel eens Luca Marrone kunnen zijn, die al sinds 2009 in loondienst van Juventus speelt en al werd uitgeleend aan Siena, Sassuolo, Carpi en Hellas Verona de voorbije jaren. Marrone is eigenlijk een middenvelder, maar kan ook prima overweg centraal achterin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties