Een voorteken voor de malaise? "Het vertrek van Knockaert, Yatabaré en Van Damme in januari was een zeer slecht signaal"
Redactie
| 4 reacties

Ivan Santini zag Standard aan kwaliteit inboeten

Een voorteken voor de malaise? "Het vertrek van Knockaert, Yatabaré en Van Damme in januari was een zeer slecht signaal"
Foto: © photonews

Het zijn woelige weken in de Vurige Stede. De Standard-fans maken zich zorgen over het uitblijven van transfers en zagen bovendien Luiks topschutter Ivan Santini vertrekken.

Ook voorbije winter boetten de Rouches al aan kwaliteit in. "Het vertrek van Jelle Van Damme, een natural born leader, was een zeer slecht signaal en had een negatieve sportieve invloed", geeft Santini aan in Sport/Voetbalmagazine.

Zij die kwamen waren geen sleutelspelers zoals de drie die vertrokken

"In één klap vertrokken Van Damme, Knockaert en Yatabaré. Drie sleutelspelers. Edmilson kwam ter vervanging. Good job. Victor Valdes ook."

"Bon. Gabriel Boschilia arriveerde. Wat was diens ervaring, vergeleken bij die van Van Damme? Giannis Maniatis was voortdurend geblesseerd. Ik twijfel niet aan de kwaliteiten van al die jongens, maar het waren geen sleutelspelers zoals de drie die vertrokken", is Santini van mening.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties