Overzicht: drukke transferzomer en grote ambities op de Bosuil

Koen Frans
Koen Frans
| 8 reacties
Overzicht: drukke transferzomer en grote ambities op de Bosuil
Foto: © photonews

Antwerp miste vorig seizoen op een haar na de promotie naar 1ste klasse. The Great Old wil dat scenario dit jaar koste wat het kost vermijden en haalde maar liefst 12 nieuwe spelers.

Doelman

In doel zocht Antwerp een vervanger voor de onzekere Nicaise Kudimbana, die vorig jaar regelmatig flaterde. Een week voor het verstrijken van de transferdeadline haalde de Great Old nog de Kroaat Antonijo Jezina. De 27-jarige goalie moet de concurrentie aangaan met Kevin Debaty.

Verdediging

Achteraan zouden vooral Frédéric Duplus, overgekomen van White Star en ex-Zulte, en Alexander Corryn, gehuurd van KV Mechelen, versterkingen moeten zijn. Verder werden ook Michiel Jaeken (Dessel) en Jordy Verstraeten (Zulte) aan de kern toegevoegd.

Daarnaast wordt er voornamelijk gerekend op de ervaren mannen die er al waren, zoals Maxime Biset, Steve Colpaert, Joren Dom en Dimitri Daeseleire.

Middenveld

Op het middenveld versterkte Antwerp zich met enkele spelers van 1ste klasse niveau: Fabien Camus, Jordan Remacle, Stephen Buyl en Tuur Dierckx.

Omolo en Hairemans zullen centraal op het middenveld hun plaatsje wel behouden. Stallone Limbombe zal met de nieuwkomers knokken voor een plek op de flank.

Aanval

Voorin is William Owusu terug van zijn uitleenbeurt aan Roeselare. Het aanvallende compartiment werd deze zomer ook nog versterkt met de van KV Kortrijk gehuurde Michaël Lallemand.

Maar het is vooral uitkijken naar woelwater Björn Vleminckx. De Witte van Puurs zou zich wel eens heel snel in de harten van het Antwerp-publiek kunnen spelen!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties