Reactie Nieuwe man KV Kortrijk vol vertrouwen: "Volgende match scoor ik"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Kortrijk
| 7 reacties
Nieuwe man KV Kortrijk vol vertrouwen: "Volgende match scoor ik"
Foto: © photonews

KV Kortrijk won zaterdagavond al bij al makkelijk van Westerlo. Voorin liep het goed met Kage, Saadi, Mercier én nieuwkomer Totovytsky. De Oekraïner maakte een heel degelijke indruk.

Kortrijk-voorzitter Joseph Allijns was bij het sluiten van de transfermarkt heel overtuigd van zijn aanwinst van Shakhtar Donetsk en gisteren toonde de aanvallende middenvelder meteen wat hij in zijn mars heeft.

Ik wil iedereen bedanken

"Ik ben heel blij dat ik mocht starten aan de wedstrijd", aldus Totovytsky, die toch probeerde om enkele woorden Engels te spreken. "De sfeer in het stadion was ook heel goed, ik wil graag iedereen bedanken."

De Oekraïense huurling tekende meteen voor een assist, maar zelf scoren lukte net niet. Ook al had hij een grote kans. "Ik ben heel tevreden over die assist. Die goal? Volgende wedstrijd, hé", lachte Totovytstky.

Het is een echte voetballer, we gaan samen nog mooie dingen laten zien

Ook ploegmaat Xavier Mercier zag dat het goed was. "Hij deed het goed, we spelen graag mooi voetbal, dus we vonden elkaar meteen. Hij heeft zich al goed geïntegreerd. Het is een echte voetballer en we gaan nog mooie dingen kunnen laten zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties