Grappigste uitleg ooit waarom Milic niet speelde: "Elke keer hij spurtte, deed het 'ppffrrttt'"

Grappigste uitleg ooit waarom Milic niet speelde: "Elke keer hij spurtte, deed het 'ppffrrttt'"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op het wedstrijdblad van Eupen-KV Oostende stond ook Antonio Milic. De flankverdediger stond echter niet op het veld toen de Pro League-hymne gedraaid werd. En achteraf vroegen we dan ook aan Yves Vanderhaeghe wat er gebeurd was.

Milic was tijdens de week al ziek en had daar voor de wedstrijd nog last van. "Hij had de diarree", verklaarde Vanderhaeghe. "Bij de opwarming werd het duidelijk dat het niet zou gaan. Elke keer hij spurtte, kwam er achteraan 'ppffrrttt' uit." Vanderhaeghe kreeg met die woorden een hele perszaal plat.

Goed nieuws echter voor Brecht Capon, die zo nog eens in de basis startte. De rechterflank was de vorige seizoenen altijd basisspeler, maar werd nu naar de bank verdrongen. "Ik was er klaar voor", reageerde hij. "Ik train altijd alsof ik ga spelen. Ik was kapot op het einde, maar toch blij dat ik de negentig minuten kon volmaken."

Ik train altijd alsof ik ga spelen

Brecht Capon

Ook hij kon de nederlaag niet vermijden. "Tja, het was niet goed. We moeten daarvoor geen excuses zoeken. Nu hebben we weer een thuismatch en daar hebben we alles gewonnen. Die lijn moeten we zeker doortrekken en dan uit ook iets proberen te doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties