Reactie Limbombe maakt indruk bij Club Brugge: "Anthony leert snel bij, want hij speelt nu al in de stijl van onze vleugelspelers"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 11 reacties
Limbombe maakt indruk bij Club Brugge: "Anthony leert snel bij, want hij speelt nu al in de stijl van onze vleugelspelers"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge knoopte zaterdagavond opnieuw aan met een overwinning. Eén van de jongens die opviel, was Anthony Limbombe. De zomeraanwinst kreeg zijn kans en greep die met beide handen.

“Ik zag tijdens de voorbije twee à drie weken goede dingen van Anthony”, vertelde Michel Preud’homme na afloop van de match tegen Eupen. “Met pijn in het hart heb ik hem uit de wedstrijdselectie voor de match tegen Leicester City gelaten.”

"Limbombe kreeg de boodschap dat hij snel een kans zou krijgen"

Michel Preud'homme

“Maar Anthony had wel de boodschap gekregen dat hij goed bezig was en dat hij snel een kans zou krijgen”, ging de oefenmeester van Club Brugge verder.

Limbome stelde allesbehalve teleur toen hij die kans kreeg. “Hij heeft getoond dat hij klaar was voor de match tegen Eupen. Anthony heeft heel snel bepaalde zaken opgepikt, want hij speelt nu al in de stijl van onze vleugelspelers”, sprak Preud’homme zijn bewondering nog uit voor zijn winger.

"Ik denk wel dat ik nu vertrokken ben"

Limbombe zelf blikte eveneens tevreden terug op zijn wedstrijd. “Ik ben blij met mijn prestatie. Ik had, toen ik hier arriveerde, een kleine aanpassingsperiode nodig. Vooral aan het systeem en de manier van spelen van de ploeg, moest ik wennen. Er wordt meer gevraagd van een speler. Meer op aanvallend én verdedigend vlak. Het is dus zwaarder.”

“Ik ben gewoon hard blijven werken op training en ik kreeg ook van de coach te horen dat ik het goed deed", ging Limbome verder. En tegen Eupen volgde dan een nieuwe kans. "Ik ben blij dat ik een kans heb gekregen en ik denk dat ik ze ook wel heb gegrepen."

Toch is de snelle winger die overkwam van NEC nog niet helemaal tevreden. "Er zijn nog zaken die beter kunnen, zoals mijn laatste pass. Maar ik denk wel dat ik nu vertrokken ben, ja”, besloot een duidelijk opgetogen Limbombe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties