Reactie Butelle staat er langzaam aan opnieuw na dipje: "Ik kan iedereen recht in de ogen kijken"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 2 reacties
Butelle staat er langzaam aan opnieuw na dipje: "Ik kan iedereen recht in de ogen kijken"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge kende enkele moeilijke weken en doelman Ludovic Butelle zakte mee met zijn ploeg weg. De Franse doelman was vorig jaar nog een héél betrouwbaar sluitstuk, maar dit seizoen kende hij al enkele moeilijke wedstrijden.

Toch laat Butelle de moed niet zakken. De ervaren Fransman van 33 is vastberaden om sterker terug te komen na zijn dipje. Tegen Eupen zagen we alvast flarden van de Butelle van vorig jaar.

“In de tweede helft stond ik er toen ik er moest staan. Ploegen zoals Eupen nemen een doelman niet om de haverklap onder vuur, maar je moet wel alert zijn en blijven”, merkte Butelle op.

"Ik zal binnenkort wel weer een hoger niveau halen"

Een goede prestatie zorgt voor vertrouwen, dat is bij de doelman van Club Brugge niet anders. Al twijfelde de Fransman nooit aan zichzelf. “Ik heb vertrouwen in mezelf en kan iedereen recht in de ogen kijken. Ik zal binnenkort wel weer een hoger niveau halen”, verzekerde de doelman ons nog tot slot.

Ook de supporters van Club namen het afgelopen zaterdag op voor hun doelman. Zij pakten uit met een spandoek voor Butelle. Daar lees je meer over in dit artikel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties