Reactie Leekens héél nerveus: "Het probleem zal niet op vijf dagen worden opgelost"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Lokeren
| 17 reacties
Leekens héél nerveus: "Het probleem zal niet op vijf dagen worden opgelost"
Foto: © photonews

"Leekens buiten, Leekens buiten,..." De supporters van Sporting Lokeren waren vanavond wederom duidelijk. De kwalificatie kon dan ook niet baten.

Sporting Lokeren won vanavond dan wel van Cercle Brugge, maar de Waaslanders lieten bitter weinig zien tegen de West-Vlamingen. De tweedeklasser ging ei zo na met de overwinning én de scalp van Georges Leekens aan de haal.

De thuisaanhang was dan ook (wederom) snoeihard voor Leekens. “Leekens buiten, Leekens buiten”, werden er geen doekjes rond gedraaid. Niet onlogisch als je weet dat de Wase supporters al even om zijn ontslag vragen.

Winnen dit weekend? Nee, dat moet niet

Georges Leekens

"De kwalificatie was het belangrijkste", aldus een allesbehalve ontspannen Leekens. "En daar zijn we in geslaagd. Ik geloof in de spelers, maar het probleem zal niet in vijf dagen tijd helemaal worden opgelost. Dat moet iedereen beseffen."

Al zal Lokeren komend weekend wel moeten winnen bij Waasland-Beveren. "Nee, dat is niet het geval. Waasland-Beveren speelt thuis en moét winnen. Wij willen gewoon winnen. Ik vind niet dat er nu extra druk is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties