Reactie Perbet opgelucht na gekke actie Mitrovic: "Stel je voor dat hij zich daarbij bezeerd had"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Lier
| 1 reacties
Perbet opgelucht na gekke actie Mitrovic: "Stel je voor dat hij zich daarbij bezeerd had"
Foto: © photonews

Toen Jérémy Perbet in blessuretijd de winning goal voor AA Gent tegen de touwen knalde, was men bij Gent uiteraard euforisch. Al leek Stefan Mitrovic bijna iets té enthousiast.

Vanop de bank spurtte hij het hele veld over om zich op de hoop AA Gent-spelers te werpen na de winnende treffer van Perbet. De schutter zelf is opgelucht dat alles, fysiek dan toch, nog in orde is met zijn impulsieve ploegmaat.

"Ik ben vooral blij dat hij zich niet geblesseerd heeft", lachte Perbet achteraf. Mitrovic kwam immers koud van de bank toen hij zijn sprint van goed zeventig meter inzette. Gevaarlijk, zonder meer. Joviaal en opmerkelijk, zeker.

En Perbet zelf? Die was uiteraard tevreden over zijn treffer, zeker omdat het opnieuw aan het eind kwam. "Ik hou er ook van om te scoren op andere tijdstippen, maar in de allerlaatste minuten, doet het altijd meer deugd."

De spits zat de laatste weken vooral op de bank. "Ik scoorde al even niet, dus ik miste het. Ik had het echt nodig om die goal opnieuw te vinden. Ik ben het gewend om te spelen én te scoren. Ik wil beslissend zijn voor mijn ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties