Vergeten landgenoot wil carrière graag afsluiten in België: "Maar mijn reputatie schrikt veel clubs af"

Koen Frans
Koen Frans
| 2 reacties
Vergeten landgenoot wil carrière graag afsluiten in België: "Maar mijn reputatie schrikt veel clubs af"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onze landgenoot Stanley Aborah reisde heel Europa rond om te voetballen. Tegenwoordig speelt hij in de Engelse vierde klasse bij Notts County.

Na avonturen bij verschillende clubs in Nederland, Hongarije, Slovenië een Koeweit streek Stanley Aborah (29) vorig seizoen neer bij Notts County, een ploeg in de Engelse League Two. Het Ajax-jeugdproduct heeft het er naar zijn zin, maar vraagt zich toch af waarom hij geen kansen krijgt in België.

"Wil een Belgische club nog wel in zee met mij? Ik heb hier een slechte reputatie. Eind 2010 was alles rond met Cappellen, dat toen in derde klasse zat. Plots ging het bestuur op de rem staan", zegt Aborah in Gazet van Antwerpen.

Verhalen worden snel opgeblazen. Iemand die zijn gedacht durft te zeggen, wordt opeens een drugsverslaafde.

Opgeblazen verhalen

Aborah legt uit waarom de deal niet doorging. "Ze hadden gehoord dat ik aan de drugs had gezeten. Ik heb eens goed gelachen. Verhalen worden snel opgeblazen. Iemand die zijn gedacht durft te zeggen, wordt opeens een drugsverslaafde."

"Een half jaar later was het weer van dat. Ik had een positief gesprek met Dirk Poppe van Waasland-Beveren. Mijn zaakwaarnemer zei toen ook: done deal. Ik heb er daarna niets meer van gehoord", klinkt het bij Aborah.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties