Walem sakkerde over 'het gebrek aan échte mannen', met Denayer en Dendoncker is dat probleem weg: "Zij moeten het voorbeeld geven"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
Walem sakkerde over 'het gebrek aan échte mannen', met Denayer en Dendoncker is dat probleem weg: "Zij moeten het voorbeeld geven"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Terwijl de Rode Duivels nog maar pas aan hun WK-kwalificatiecampagne zijn begonnen, is het voor de U21 stilaan D-day. Bij een zes op zes tegen Montenegro (uit) en Letland (thuis) kunnen de nationale beloften zich immers plaatsen voor het EK van 2017 in Tsjechië.

De Jonge Duivels wonnen hun jongste kwalificatieduel op een diefje. "Als je Tsjechië bij momenten zag spelen, dan waren dat échte mannen. Dat missen wij soms", liet Johan Walem toen optekenen. (Lees verder)

De gebeden van de bondscoach werden aanhoord. Met Jason Denayer en Leander Dendoncker (toen oververmoeid na een trainingsweek bij de Duivels) beschikt Walem over twee meer ervaren jongens.

In de topmatchen voor een interlandbreak kan qua blessures nog veel gebeuren

"Ik ben blij dat ik Leander ter beschikking heb, al moeten we het weekend nog afwachten", tekent hij voorbehoud aan bij Voetbalkrant.com. "Voor een interlandbreak staan er altijd toppers op het programma. Daarin kan qua blessures nog veel gebeuren", verwijst hij naar de Clasico van zondag tussen Standard en Anderlecht.

Ook Denayer kan zich via de beloften weer in de kijker spelen. "Jason moet op regelmatige basis aan spelen toekomen om opnieuw naar zijn oude niveau te groeien en weer in beeld te komen voor de A-ploeg. Hij en Leander moeten het voorbeeld geven de komende twee wedstrijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties