Susic over scheldtirades Peter Maes: "Ik heb al erger meegemaakt, in Kroatië roepen trainers 'loop naar de maan' alsof het 'goeiedag' is"

Maxim Cleemput
| 8 reacties
Susic over scheldtirades Peter Maes: "Ik heb al erger meegemaakt, in Kroatië roepen trainers 'loop naar de maan' alsof het 'goeiedag' is"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dat Peter Maes fel uit de hoek kan komen, is algemeen geweten. Onder meer Timothy Castagne lijkt eraan onderdoor te gaan. Tino-Sven Susic heeft daar minder last van: "Ik heb al ergere dingen meegemaakt."

De 24-jarige middenvelder is het wel gewoon dat een trainer hem uitkaffert. “In Kroatië schelden trainers je te pas en te onpas uit, het is een levenswijze”, aldus de ex-Hajduk Split-speler bij Sport-Voetbalmagazine. “Als een coach gek wordt tijdens een wedstrijd, kijkt niemand daar van op. Ze roepen 'loop naar de maan' zoals ze 'goeiedag' zeggen.”

De Genk-speler tekende deze zomer een contract bij de Limburgers nadat ze hem eerder hadden laten vertrekken. “Het is best grappig als ik daar aan terugdenk, al heb ik er ook van afgezien. Ik vroeg me af of er wel een profcarrière was weggelegd voor mij.”

Ze zijn te pakken

Susic zit trouwens in de selectie van Bosnië voor het duel van vrijdagavond tegen de Rode Duivels en gelooft dat er iets te rapen valt: “België zit met twijfels en enkele belangrijke spelers zijn out. Ze zijn zeker te pakken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties