Veelbelovend talent van Club Brugge vindt zijn draai: "Ik krijg vertrouwen en dat voelt goed aan"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Veelbelovend talent van Club Brugge vindt zijn draai: "Ik krijg vertrouwen en dat voelt goed aan"
Foto: © Photonews

Net als alle andere clubs in de Jupiler Pro League genieten ze bij Club Brugge van een rustige periode. Ideaal voor sommige jongens die met kwaaltjes sukkelen. Wesley Moraes is zo iemand. Al past de Braziliaan zich ondertussen ook steeds meer aan aan zijn ploeg.

“Ik vond het een goeie match tegen AA Gent, zowel van mezelf als van het volledige team. Ik hoop dat we deze lijn kunnen doortrekken en dat ik er de volgende wedstrijd opnieuw sta", aldus de Braziliaan.

Wesley is een beer van een vent, maar toch is hij nog steeds maar 19 jaar oud. Stilletjes aan lijkt de Braziliaan écht zijn draai te vinden in België en bij Club Brugge. “De volledige technische staf en de spelersgroep hebben mij gesteund. Dat was belangrijk."

"Ik moest het even rustig aan doen" - Wesley Moraes

“Ik krijg vertrouwen en dat voelt heel erg goed aan. Ik ben blij dat ik kan bevestigen op het veld”, aldus een gelukkige Wesley.

“Na de match tegen Standard was ik even out met een blessure aan de enkel en na een nieuw contact op training moest ik het even rustig aan doen. Ik mocht zeker niet forceren, anders kon het weer de slechte kant opgaan. Maar het komt goed", besluit de aanvaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties