Antwerp-fans haalden zwaar uit naar John Bico, daar reageert de 'atypische' trainer als volgt op

Redactie
| 39 reacties
Antwerp-fans haalden zwaar uit naar John Bico, daar reageert de 'atypische' trainer als volgt op

De komst van de beruchte John Bico naar Royal Antwerp FC deed de jongste dagen veel stof opwaaien. De fans van de Great Old lieten zondag tegen Oud-Heverlee Leuven al hun ongenoegen over de nieuwe sportief manager blijken.

In afwachting van zijn nieuwe outfit om aan de slag te gaan bij Antwerp, ging Bico een uitrusting kopen in de fanshop van de club. Daar kocht hij enkele outfits van de oudste club van het land en ging hij in op de reacties.

Van de felle kritiek op zijn aanstelling en zijn imago ligt Bico niet wakker. "Als ik in het voetbal zou zitten om zaken te doen, was ik wel makelaar gebleven. Ik ben hier voor de uitdaging. Ik wil Antwerp kampioen maken."

Een eerlijke kans

"Ik beloof de mensen één ding: als ik de tijd krijg, zal ik bewijzen dat ik met deze club kan bereiken wat ik met White Star heb bereikt", ging hij verder in Gazet van Antwerpen. "Ik vraag alleen een eerlijke kans. Antwerp is een atypische club. De supporters, het stadion, alles..."

"En een atypische club moet een atypische trainer hebben. En misschien is het wel die atypische trainer die kan ­realiseren wat anderen al twaalf jaar niet konden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties