Grote veranderingen bij Antwerp: aan de kant geschoven speler traint weer mee, en is Steve Colpaert zijn aanvoerdersband kwijt?

Dirk Pieters en Redactie
| 5 reacties
Grote veranderingen bij Antwerp: aan de kant geschoven speler traint weer mee, en is Steve Colpaert zijn aanvoerdersband kwijt?
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John Bico en David Gevaert hebben er hun eerste week aan het roer van Royal Antwerp FC opzitten. Na enkele dagen kan de nieuwe trainersstaf een goed beeld schetsen van de huidige kern.

"Het zou te gemakkelijk zijn om te zeggen dat wat ik hier aantrof niet goed was", liet Gevaert vrijdag op zijn persbabbel optekenen. "Dat is niet mijn stijl. Maar iedereen kan zien dat de club een moeilijke periode doormaakte. Ook de spelers moeten nu het gevoel krijgen dat we de pagina omdraaien."

De veranderingen bij de Great Old werden op en naast het veld doorgevoerd. (Lees er hier meer over) Zo traint Mickaël Malsa, die vorig seizoen met Gevaert speelminuten maakte, opnieuw mee. Onder Fred Vanderbiest was de middenvelder uit Martinique volledig naar de achtergrond verdreven.

Aanvoerderskwestie

En dan is er nog de aanvoerderskwestie. Zo lijkt de kans groot dat Steve Colpaert zijn aanvoerdersband kwijtspeelt aan Frédéric Duplus. Gevaert wilde er vrijdag niets over kwijt. Afspraak zondag om 16 uur dan maar op het veld van Lommel United.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties