STVV-spelers nemen duidelijk standpunt in over Ivan Leko: "Dit moeten we zo lang mogelijk uitstellen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 2 reacties
STVV-spelers nemen duidelijk standpunt in over Ivan Leko: "Dit moeten we zo lang mogelijk uitstellen"
Foto: © photonews

Sint-Truiden raakt na de 3 op 18 maar niet weg uit de staart van de Jupiler Pro League. Een overwinning tegen Charleroi was noodzakelijk om de druk van de buitenwacht af te houden.

Die kwam er ondanks het goede voetbal niet en dus wordt er nog steeds naar de positie van trainer Ivan Leko gekeken. Manager Philippe Bormans gaf al aan dat STVV doorgaat met de Kroatische T1. (Lees hier verder) Maar wat vinden de spelers van de huidige situatie? Zij zagen de jongste weken namelijk ook hoe concurrenten Westerlo, Lokeren en W-Beveren van coach wisselden.

"Ik vind het belangrijk dat wij dat zo lang mogelijk uitstellen", bijt Stef Peeters de spits af. "Dat zorgt voor paniek. We spelen met deze trainer het juiste voetbal. Bij Lokeren was dat anders. Ik vond het wel raar dat Beveren zijn coach aan de deur zette."

Dit is de eerste keer dat ik dit tegenkom

"Ik lachte er deze week nog mee", vervolgt Pierrick Valdivia. "Dit is de eerste keer dat ik in een competitie voetbal waar op zo korte tijd vijf clubs van coach wisselden. Persoonlijk trek ik me er niets van aan. Wij weten waar we met onze trainer naartoe willen."

"Niets is zeker in het voetbal waar alles snel verandert", besluit Mamadou Bagayoko. "Maar ik heb geen schrik dat ons hetzelfde lot wacht. Wat we laten zien op het veld toont aan dat we goed werk leveren."

Leko en Leekens zullen mekaar de hand niet meer schudden dit seizoen
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties