Anderlecht en Teodorczyk willen met elkaar door, maar de interesse wakkert aan: 'PL-club aast op de aanvaller met 15 goals'

Redactie
| 15 reacties
Anderlecht en Teodorczyk willen met elkaar door, maar de interesse wakkert aan: 'PL-club aast op de aanvaller met 15 goals'
Foto: © photonews

Als het van Anderlecht en Lukasz Teodorczyk afhangt, gaat de samenwerking tussen beide partijen verder. Paars-wit wil de overnamesom van 4,5 miljoen euro ophoesten en de Poolse spits hoopt in België te blijven.

Maar zoals dat gaat bij spitsen die aan de lopende band scoren, komen steeds meer buitenlandse clubs aankloppen. En die zouden de plannen van paars-wit wel eens kunnen dwarsbomen.

Bundesliga en Premier League

De nieuwste naam in het rijtje ploegen dat Teo in het vizier heeft, is West Bromwich Albion, aldus Het Laatste Nieuws. De club van Nacer Chadli kwam de centrumspits, die al vijftien keer scoorde alle competities meegeteld, donderdag scouten tegen Mainz. De Engelsen bekeken ook Frank Acheampong met nadrukkelijke belangstelling.

Het worden dus nog spannende maanden tot Anderlecht de Pool definitief kan vastleggen. Bayer Leverkusen is tot dusver de grootste klepper die zich al mengde in de debatten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties