Dit is ons Team van de Week!
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 12 reacties

Heel wat verschillende teams vertegenwoordigd in ons Team van de Week!

Dit is ons Team van de Week!

Op speeldag veertien kroonde Zulte Waregem zich al tot herfstkampioen, een heel knappe prestatie van de jongens van Francky Dury. Inspiratie genoeg voor ons team van de week.

Doel

Helemaal achterin vinden we Marco Bizot. De doelman van Racing Genk werkte een hele namiddag het volledige Jan Breydelstadion op de zenuwen. Hij hield z'n ploeg daardoor scherp en was een voorbeeld van de maturiteit dat het jonge Genk nu al heeft.

Verdediging

Achterin werd Lasse Nielsen dit seizoen al een paar keer verguisd bij Gent, maar er is een reden waarom Gershon op de bank zit en hij speelt. Nielsen steekt in bloedvorm, was secuur tegen Waasland-Beveren én lanceerde de aanval voor de 2-0 van Saief.

Timothy Castagne speelde dan weer een wereldpartij op de rechtsachter bij Racing Genk op bezoek bij Brugge. Alexander Scholz toonde tegen Moeskroen opnieuw dat hij en alleen hij de beste verdediger van Standard is.

Middenveld

Het middenveld is dicht bevolkt deze week. Lukas Lerager wordt zo onderhand een naam die we blind op dit blad kunnen zetten. Bij de herfstkampioen maakte hij opnieuw het mooie weer. Rolland deed hetzelfde bij de rivalen uit Kortrijk.

Franck Berrier blijft na vorige week opnieuw staan. Hij maakte het Anderlecht meer dan lastig in het Astridpark. Raman deed hetzelfde met Moeskroen op Sclessin en werd beloond voor zijn tomeloze inzet met een assist. Wat gezegd van Lazare, bij Eupen was hij fenomenaal. De beste speler van dit weekend, zonder twijfel.

Aanval

Helemaal voorin kiezen we voor een gemotiveerde Jelle Vossen. Tegen zijn ex-club werkte hij zich uit de naad en ging hij helemaal tot aan het gaatje. Zijn goal was meer dan verdiend. Sylla was met twee treffers naast Lazare de man bij een sterk Eupen. Die jongens zakken niet, schrijf dat maar op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties