Hoogspanning aan Den Dreef: "We moeten winnen van Antwerp"
Dirk Pieters
| 7 reacties

Nick Gillekens wil vanavond de kentering inzetten tegen Antwerp

Hoogspanning aan Den Dreef: "We moeten winnen van Antwerp"
Foto: © Voetbalkrant.com

OH Leuven krijgt vanavond Antwerp over de vloer. De Vlaams-Brabanders hebben er een heel teleurstellende eerste periode opzitten en willen dat nu rechttrekken. Al zal ook Antwerp op eerherstel azen na de woelige weken.

Doelman Nick Gillekens verwacht zich dan ook aan het één en ander. "Ik verwacht een stevige pot voetbal met twee ploegen die aanvallend voetbal willen brengen. Ongeacht de situatie van Antwerp (moeten wij steeds voor die overwinning gaan op eigen veld", aldus het ervaren sluitstuk.

"Het zal van moeten zijn voor allebei. Wij willen die top 4 sowieso halen en daarvoor moeten we ons thuisvoordeel meer gaan uitspelen. Op zich op verplaatsing een punt halen is zeker niet slecht voor ons, zolang we ons thuismatchen beginnen te winnen want dat was ons probleem in de eerste periode."

Gillekens wil straks zeker niet tegen degradatie gaan vechten. "We moeten nu volop gaan voor een sterke reeks neer te zetten en dat begint bij ons vanavond. Zo kunnen we misschien nog verrassend uit de hoek komen of een zekerheid op de top 4 bemachtigen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

 Promotion Play-offs - Finale (T) Betfirst
OH Leuven OH Leuven 02/08 Beerschot Beerschot

Nieuwste reacties