Brabec weet wat Genk te doen staat
Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 0 reacties

"We moeten een reeks neerzetten"

Brabec weet wat Genk te doen staat
Foto: © photonews

Er loopt bijzonder veel talent rond in Genk, maar toch slagen de Limburgers er voorlopig niet in hun stek op te eisen in de top zes. Bijzonder vervelend, vindt ook Brabec.

Genk slikte dit seizoen al meermaals een doelpunt in de beginfase en dat wil Brabec tegen Eupen te allen prijze vermijden. "Het wordt een moeilijke wedstrijd. Zij hebben veel Afrikaanse spelers voorin. We zullen de eerste 20 minuten attent moeten zijn en goed voorbereid."

Een misstap kan Genk zich niet veroorloven, zo leert een blik op de rangschikking. "We willen natuurlijk zo snel mogelijk in de top zes geraken en dan moet je tegen Eupen in eigen huis winnen", weet de verdediger. "We moeten er eens in slagen een reeks neer te zetten."

Brabec vecht een duel uit met Jelle Vossen

Het gelijkspel tegen Club Brugge zorgde voor vertrouwen in de jonge spelersgroep. "We scoorden snel in de tweede helft en dan hadden we wel het gevoel dat we daar konden winnen. We gingen in een defensief blok voetballen, maar op het einde werd de druk heel groot."

In de rangschikking staan de teams die voor een PO 1-ticket strijden bijzonder dicht bij elkaar. "Als we enkele matchen op rij kunnen winnen, dan kunnen we grote stappen zetten in het klassement. Die top zes is belangrijk, maar we moeten er ook niet té fel aan denken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties