Duidelijk signaal van Hanni? "Zie het somber in voor Weiler" en "Deze week is hij weg bij Anderlecht"
Redactie
| 18 reacties

Herman Brusselmans en Johan Boskamp zien het foutlopen bij Anderlecht

Duidelijk signaal van Hanni? "Zie het somber in voor Weiler" en "Deze week is hij weg bij Anderlecht"

Anderlecht beleefde niet meteen zijn beste namiddag op bezoek bij Zulte Waregem. Achteraf stelde Sofiane Hanni het systeem van zijn coach in vraag. En dat is een veeg teken. "Hij is deze week weg bij Anderlecht", schuwen de analisten de stoute uitspraken niet.

"Hanni richt zich tot zijn coach, niet enkel naar het publiek. Wat bedoelt hij met dat het zo niet verder kan? Moeten ze de trainer buiten gooien? Als Anderlecht zesde staat in de stand, dan kan het echt niet verder", beseft Herman Brusselmans in Stadion.

Johan Boskamp pikte in: "Als een trainer de spelers tegen zich begint te krijgen? Dan is het over. Als wat Hanni zegt waar is, dan is het over en sluiten voor Weiler. Hanni speelde zelf ook als een krentenbol, maar ze gingen ook niet echt op zoek naar de gelijkmaker. Ze bleven ook staan in dezelfde opstelling toen ze achter kwamen, erg vreemd."

Rest de vraag: hoeveel krediet heeft de coach van Anderlecht nog? "Ik zie het somber in voor hem, als ik Hanni bezig hoor dan is zijn krediet bij de spelers op", aldus Boskamp. En Brusselmans is nog kritischer: "Hij zal deze week weg zijn bij Anderlecht, dit is onhoudbaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties