Ex-speler van Liverpool op weg naar de Jupiler Pro League? 'Belgische interesse'

Redactie
| 3 reacties
Ex-speler van Liverpool op weg naar de Jupiler Pro League? 'Belgische interesse'
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Is de Jupiler Pro League binnenkort een grote naam rijker? Het zou zomaar kunnen. Volgens de laatste geruchten geniet een ex-speler van Liverpool Belgische interesse. Het gaat om Oussama Assaidi, die in het verleden al eens dicht bij een overgang naar de Belgische competitie stond.

Enkele jaren geleden had RSC Anderlecht de toenmalige speler van Liverpool op het oog. Assaidi kwam nauwelijks aan de bak bij de Engelse topclub en was op zoek naar meer speeltijd. Anderlecht kon hem minuten bieden, maar de winger opteerde uiteindelijk voor een overgang naar Stoke City.

Nu is Assaidi een vrije speler. De inmiddels 28-jarige linksbuiten verbrak zijn contract bij Al Ahli en is op zoek naar een nieuwe club. Assaidi kan volgens Voetbal International op interesse uit België, Duitsland, Frankrijk, de Verenigde Staten, Engeland en Nederland rekenen.

Geld is niet het belangrijkste

Om welke Belgische club(s) het precies gaat, is niet meteen duidelijk. Naar een nieuwe lucratief contract is Assaidi alvast niet op zoek. “De sportieve ambitie is altijd gebleven. Geld is nu niet het belangrijkste”, liet de speler zich onlangs nog ontvallen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties