Club wil langs de kassa passeren en vraagt 'hoogste bedrag ooit' voor een speler

Redactie
| 70 reacties
Club wil langs de kassa passeren en vraagt 'hoogste bedrag ooit' voor een speler
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge wil volgende zomer langs de kassa passeren. José Izquierdo, die zich afgelopen zomer nog een transfer door de neus geboord zag, is grof wild geworden op de Europese markt na zijn goal tegen Leicester. En daar wil blauw-zwart munt uit slagen.

CEO Vincent Mannaert is niet van plan om hem onder zijn waarde te laten vertrekken. "Uiteraard is die goal positief voor zijn waarde", zegt Mannaert in HLN. "Champions League-doelpunten, zeker de allermooiste, gaan de wereld rond. En hij was voor veel ploegen uit de grote competities al geen onbekende."

Maar die zullen geduld moeten hebben, want hij gaat nu nog niet weg. "Izquierdo zal niet vertrekken tijdens de winterstop, tenzij bij een fenomenaal bod. Daarover zijn goede afspraken gemaakt. Toen we hem vorige zomer duidelijk maakten dat hij moest blijven, hebben we zijn contract opengebroken en verbeterd. Logisch, dat verdiende hij ook."

Zijn reële marktwaarde is dermate hoog

En Mannaert ziet ook dat hij de duurste ooit kan worden van Club. Als Ndidi en Bailey van Genk 20 miljoen waard zijn, is Izquierdo dat omwille van zijn prijzen en ervaring zeker. "Het is nooit de ambitie om een speler te verkopen als duurste ooit, wel om zijn reële marktwaarde te verzilveren. Maar die is dermate hoog, dat het ernaar uitziet dat hij onze duurste uitgaande transfer ooit zal zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties