Reactie Matchwinnaar Vossen: "De ene dag stel je niets voor, de andere dag ben je een held"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 23 reacties
Matchwinnaar Vossen: "De ene dag stel je niets voor, de andere dag ben je een held"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jelle Vossen was vrijdagavond dé grote man bij Club Brugge. De aanvaller scoorde vier doelpunten in de 6-1-overwinning tegen KV Mechelen en lijkt nu écht vertrokken. Al blijft Vossen ook na vier goals in één en dezelfde wedstrijd zijn nuchtere zelve.

“Het was heel fijn spelen in de tweede helft”, aldus Vossen na de match. “We maakten goed gebruik van de ruimte in de rug van de Mechelse defensie en hadden veel mogelijkheden. Dat ik nog meer goals had kunnen maken? Al bij al ben ik al tevreden met vier doelpunten”, lachte de aanvaller zijn tanden bloot.

Door die vier goals, doet Vossen plots weer helemaal mee in de topschuttersstrijd. “Goh, daar ben ik niet mee bezig. Net als dat ik niet bezig was met het feit dat eerder dit seizoen iedereen focuste op het gegeven dat ik even niet tot scoren kwam."

Held

"De ene dag stel je niets voor, de andere dag ben je een held. Ik blijf gewoon met de voetjes op de grond", gooide filosoof Vossen er tot slot nog tegenaan. Vrijdagavond en ook de komende tijd was en ben je een held voor de Brugse fans, Jelle.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties