Reactie Trotse Peter Maes heeft lovende woorden voor één speler in het bijzonder

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 8 reacties
Trotse Peter Maes heeft lovende woorden voor één speler in het bijzonder
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Peter Maes heeft een belangrijke doelstelling behaald met Genk: Europees overwinteren. De oefenmeester feliciteerde zijn spelers: "Ik ben zeer trots op hen."

"Ik ben natuurlijk zeer trots op mijn ploeg. Als je thuis ploegen als Athletic Bilbao, Sasuolo en Rapid Wien kan kloppen dan betekent dat toch wel iets", stak de coach van wal.

Toch sloot Maes de ogen niet voor de werkpunten. "We hebben zeer volwassen gespeeld, maar toch waren er nog enkele slordigheden die ons spel verstoorden. De eerste 20 minuten brachten we sprankelend voetbal waarbij we de vleugels heel goed gebruikten. Daarna kenden we een periode met balverlies waardoor Rapid Wien in de wedstrijd kon komen."

Marco Bizot

De Limburgse coach had lovende woorden voor één speler in het bijzonder. "Ik wil toch een pluim geven aan onze doelman." Bizot hield Genk op twee cruciale fasen immers recht met een prima tussenkomst.

De kwalificatie zorgt voor rust in het Limburgse kamp. "We kunnen ons nu tot het einde van het jaar focussen op de competitie in eigen land. Wij weten perfect waar we naartoe willen, maar we houden de voetjes op de grond."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties