Anderlecht sluit de rangen: "Dat was niet afgesproken, het ging spontaan"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Neerpede
| 1 reacties
Anderlecht sluit de rangen: "Dat was niet afgesproken, het ging spontaan"
Foto: © photonews

Anderlecht heeft de kritiek even doen milderen na de zege tegen Qabala, al was het ook niet echt een hoopgevende prestatie. Uros Spajic liet vrijdag echter weten dat de spelers de rangen sluiten.

Anderlecht heeft er al een moeilijke week opzitten, maar bespaarde zichzelf extra problemen door toch nog de zege te pakken in Azerbeidzjan. "Het was belangrijk voor het vertrouwen, maar zondag is nog belangrijker", aldus Spajic. "We moeten punten pakken in de competitie. Maar we hebben gedaan wat we moesten doen, al was het geen goeie match."

Opvallend beeld: de spelers vormden na de wedstrijd een kring. Een signaal om het groepsgevoel te benadrukken? "Nee, het was niet afgesproken. Het ging spontaan, het was het gevoel dat op dat moment leefde. Deze groep hangt goed aan elkaar, wat anderen ook denken."

Het is normaal dat er druk is

Maar de druk is niet weg. Integendeel, zondag moet er opnieuw gewonnen worden van Moeskroen. "Druk is inherent aan een grote club. En het is normaal dat er druk is als je in een moeilijke periode zit. Dat is ook voetbal, je moet door de moeilijke momenten heen. En het is beter nu een slechte periode, dan in januari of in de play-offs."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties