Reactie Jacky Mathijssen niet opgezet met blessure Hyland: "Dokter zei dat het in orde was, maar nu zijn we hem weken kwijt"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Jacky Mathijssen niet opgezet met blessure Hyland: "Dokter zei dat het in orde was, maar nu zijn we hem weken kwijt"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op bezoek bij Eupen haalde Westerlo zaterdagavond een broodnodig punt in de strijd tegen de degradatie. Maar de Kemphanen betaalden er wel een prijs voor. Twee spelers moesten geblesseerd het veld verlaten.

Westerlo kwam maar liefst drie keer terug na een achterstand in de verre Oostkantons. Het zorgde voor een tevreden Jacky Mathijssen, hoe zou je zelf zijn. "Ondanks de zware nederlaag van vorige week, toonden we een goeie mentaliteit", aldus de oefenmeester.

Foutje van de medische staf?

Toch gooiden de blessures roet in het eten. "Het is een punt dat we heel duur betaalden. Bij De Ceulaer hoop ik gewoon dat het een 'maar' een ontwrichte schouder is, dan zou hij volgend weekend kunnen spelen."

"Bij Hyland gaat het om een probleem aan de adductoren. Daardoor kon hij ook al niet spelen tegen Oostende. Van de dokter hoorde ik dat hij terug in orde was, maar nu zijn we hem wellicht voor meerdere weken kwijt", sloot Mathijssen af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties