Reactie Refaelov is terug en heeft meteen goed nieuws voor de fans van Club Brugge

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 6 reacties
Refaelov is terug en heeft meteen goed nieuws voor de fans van Club Brugge
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge had vrijdagavond geen kind aan KV Mechelen. De regerende landskampioen veegde de ploeg van Yannick Ferrera van de mat. Een geweldige avond voor de fans van blauw-zwart, die ook publiekslieveling Lior Refaelov zijn comeback zagen maken.

In de slotfase gingen de handen op elkaar voor enerzijds José Izquierdo die naar de kant ging en anderzijds Refaelov die mocht invallen. “Ik kon Refaelov onder goede omstandigheden twintig minuten bieden. Meer mocht niet van de medische staf”, aldus Michel Preud’homme.

Refaelov zelf was natuurlijk in de wolken met zijn terugkeer. “Ik ben heel blij om na drie maanden terug te zijn. Ik heb de voorbije vijf weken hard gewerkt om mijn conditite te verbeteren en me goed te voelen op het veld.”

Pijnvrij

“Het belangrijkste is dat ik geen pijn meer heb", had de Israëli goed nieuws in petto voor de fans van Club Brugge. "Ik kon comfortabel invallen, het was leuk spelen aangezien er veel ruimte lag. En nu? Ik hoop in de beker tegen Eupen opnieuw wat minuten te sprokkelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties