Dit is ons Team van de Week!

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 30 reacties
Dit is ons Team van de Week!

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op speeldag 16 kregen we maar liefst 36 goals te zien en werden we vooral op vrijdag en zondag écht in de watten gelegd. Op zaterdag kon enkel de 3-3 tussen Eupen en Westerlo ons bekoren, maar het team van de week telt toch geen spelers van die wedstrijd.

Doel

Tussen de palen kiezen we voor Ludovic Butelle, op het doelpunt van KV Mechelen was het sluitstuk van Club Brugge kansloos en hij pakte ook nog eens een strafschop. Een welgekomen verademing voor de Fransman.

Verdediging

Achterin vierde Rami Gershon zijn terugkeer in de basis bij Gent na een maand op de bank en deed dat uitstekend. Laifis deelde achterin bij Standard de lakens uit tegen Zulte Waregem en wat gezegd van Antonio Milic? Heersend achterin én scorend in de overrompeling van Oostende tegen Genk.

Middenveld

Bij de middenvelders rekenen we voor het gemak ook Massimo Bruno en Ishak Belfodil. De winger van Anderlecht was de beste man op het veld in de 7-0 tegen Moeskroen met heel wat assists en een goal. Belfodil tekende in de zege tegen Zulte Waregem voor twee assists én ook een doelpunt. Knap.

Bij Oostende ging haast alles over Franck Berrier, en dat was een goeie keuze. Hij nam het team op sleeptouw en voorbij Genk. Neto was keizerlijk op het Gentse middenveld en Tielemans deed de fans genieten in Anderlecht.

Aanval

Voorin waren de plaatsjes duur, maar Jelle Vossen was een certitude. Hij scoorde vier keer en lijkt zich vaster te cementeren als diepste spits bij Club Brugge. Landry Dimata was een streling voor het oog, al had hij die laatste misschien aan Canesin moeten geven. Ach, een streep in de winkelhaak is ook mooi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties