Ex-speler Cercle Brugge getuigt: "Ze behandelen me als een slaaf"

Tim Bex
Tim Bex
| 2 reacties
Ex-speler Cercle Brugge getuigt: "Ze behandelen me als een slaaf"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michael Uchebo speelde tussen 2012 en 2014 nog met Cercle Brugge in de Jupiler Pro League, intussen is de Nigeriaan bij zijn huidige club Boavista helemaal naar de achtergrond verdwenen. Meer zelfs, Uchebo zit in een vechtscheiding met de club en wordt slecht behandeld.

Uchebo speelde dit seizoen nog geen minuut voor Boavista en wordt door Boavista op onacceptabele manier aan de kant geschoven. "Ik ben bang, want de club zet zelfs veiligheidsmensen tegen me in", klinkt het bij Uchebo in Het Laatste Nieuws. "Vorige maand mocht ik niet trainen van de voorzitter."

"Ik wou graag een alternatief programma doen, maar de voorzitter zette veiligheidsmensen in die er voor moesten zorgen dat ik niets mocht doen", gaat de verbaasde Nigeriaan verder. "Eén keer werd ik zelfs opgesloten in de fitnessruimte zodat ik het stadion niet in kon. Ik word behandeld als een slaaf."

Ik werd opgesloten in de fitnessruimte zodat ik het stadion niet kon betreden

Uchebo staat nog onder contract tot juni 2017, maar krijgt geen loon meer. De zaak wordt momenteel behandeld door de FIFpro en de FIFA. Uchebo speelde twee seizoenen voor Cercle Brugge in de Jupiler Pro League. Hij speelde daarin 55 wedstrijden, scoorde zeven doelpunten en gaf twee assists.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties