Reactie Topper stelde teleur, Vormer ziet belangrijke oorzaak: "Geen spektakel? Het veld lag er echt slecht bij"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Anderlecht
| 6 reacties
Topper stelde teleur, Vormer ziet belangrijke oorzaak: "Geen spektakel? Het veld lag er echt slecht bij"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht en Club Brugge stelden teleur tijdens de topper van deze speeldag. Een zoutloze partij eindigde zoals ze begon: met twee nullen op het scorebord. Veel mensen hadden spektakel verwacht, maar bleven op hun honger zitten.

Ruud Vormer begreep dat ook. “Dat iedereen er meer van verwachtte? Dat kan goed zijn, ja. Jullie hebben geen goed voetbal te zien gekregen. En het is niet dat we voorzichtig wilden spelen, hoor. We wilden graag de drie punten pakken.”

“Er lagen mogelijkheden, maar we zijn er niet goed genoeg mee omgesprongen. Bovendien lag het veld ook erg slecht. Hier en daar losse zoden, het was niet simpel om erop te spelen. Maar goed, er worden hier natuurlijk ook veel wedstrijden gespeeld, hé.”

"Het veld is geen excuus"

Timmy Simons

De jarige Timmy Simons kon wel leven met de staat van het veld. “Ik heb er énorm veel last van gehad”, grapte de in een sarcastische bui verkerende Simons. “Neen, serieus nu: ik heb gezien dat enkele van onze spelers de zoden af en toe goed moesten leggen.”

“Maar dat is geen excuus. Als het veld slecht ligt, is dat voor beide ploegen het geval, hé. En je mag niet vergeten dat het ook al december is. Dus het is normaal dat sommige velden het moeilijk beginnen te krijgen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties